Referenciák

Cégünk 13 év alatt közel 40 000 m2 területet épített be. Több, mint 38 db lezárt projekttel rendelkezünk, ezek közül építettünk már óvodákat, iskolákat, főtereket, lakóingatlanokat.
 • Göd Kincsem Óvoda újraépítése
  Göd Kincsem Óvoda újraépítése

  A Göd Lenkey utca 15. szám alatti 275 férőhelyes Kincsem Óvoda területén lévő 2 régi, elavult óvodaépület bontása majd újraépítése.

  Az új kétszintes épület 2235 m2 nettó alapterületű, amely 11 csoportszobát, melegítő konyhát, tornaszobát, teljes körű akadálymentesítést, valamint parkolók kialakítását foglalja magába. A tervezett fejlesztésre a meglévő azonos funkciójú rossz állapotú épület bontását követően került sor a kivitelezésre.

 • Veresegyház: Kálvin Téri Református Általános Iskola bővítése, sportcsarnok építése
  Veresegyház: Kálvin Téri Református Általános Iskola bővítése, sportcsarnok építése
  A veresegyházi Kálvin Téri Református Általános Iskola 3 ütemben készült: 2011 I. ütem: Főépület 1977 m2; 2019 II. ütem: Sportcsarnok épülete 1842 m2; 2022 III. ütem: Összekötő épület 763 m2.
 • Kistarcsa Gesztenyés Óvoda két csoportszobával történő bővítése
  Kistarcsa Gesztenyés Óvoda két csoportszobával történő bővítése

  Meglévő épület folyosójának megnyitásával, az új folyosóról nyílik a 2 öltöző, melyekből 1-1 teraszos csoportszoba és 1-1 mosdó került kialakításra.

 • Szentendrei Ferences Gimnázium fejlesztése
  Szentendrei Ferences Gimnázium fejlesztése

  I. ütemben nettó 778 m2- en a földszinten igazgatási funkciók, tanárik, irodák, kiszolgáló helyiségek, tetőtérben rendházi lakások, közösségi és kiszolgáló termek helyezkednek el.

  II. ütemben az aula terének megújítására és a vizesblokkok átcsoportosítására került sor nettó 127 m2-en.

 • Meseliget Bölcsőde bővítésének kivitelezési munkái
  Meseliget Bölcsőde bővítésének kivitelezési munkái

  A Meseliget Bölcsőde 440 m2- el történő bővítése során foglalkoztató szoba, akadálymentesített mosdók, öltöző, közlekedő és fedett terasz lett kialakítva. A meglévő épületben elvégeztük a konyhatechnológia, szellőzőrendszer bővítését és a gázhálózat átalakítását.

 • Veresegyház Lévai utcai Óvoda bővítése és felújítása
  Veresegyház Lévai utcai Óvoda bővítése és felújítása

  A könnyűszerkezetes óvoda épületének 5 csoportszobájából csak 2 maradt meg régi funkciójában. A meglévő helyiségekből tornaszoba, fejlesztő szoba, akadálymentes mellékhelyiség, irodák és öltözők. kerültek kialakításra. A bővítés eredményeként új melegítő konyha, tornaszertár és egyéb kiszolgáló helyiségek létesültek. A 464 m2- es régi, és a 295 m2 új épület homlokzati szigetelést, új nyílászárót kapott, és bővült egy 79 m2-es fedett terasszal is.

Készséggel állunk rendelkezésedre! Segíthetünk valamiben?

„Az életben annak van előnye, aki már akkor hozzákezd a problémák megoldásához, amikor mások még csak beszélnek róla.” - John F. Kennedy